Eas(y)t

Nike Free Orbit II SP

Kategori: Allmänt, Nyheter, Simon, Sneakers

 
Vårens och sommarens stora skotrend är utan tvekan slip-on skon. Skomodellen som ofta förknippas med Vans, men på senare år fått ett par lyxigare substitut i form av modeller från Diemme och Common Projects, är troligtvis det som kommer bäras av de flesta modemedvetna herrarna i Stockholm under sommaren. Vill man haka på trenden mer storslaget och episkt än någon annan kom idag en första bild på alternativet från Nike Sportswear som jag väljer att utmämna till slip-on skons Rolls Royce: Nike Free Orbit II SP.
 
Nyversionen av den tidigare succén Nike Free Orbit + kommer släppas inom de kommande veckorna. Sneakern är utformad med en klassisk Nike Free sula och en ovandel designad av samma formgivare som formgav Yeezy-modellerna. Sneakern är som sagt en slip-on variant men har tillskillnad från andra slip-on skor en dragkedja på sidan för att förenkla påsättandet av skon. Vill man norpa sneakern från en förstahandsförsäljare är tyvärr utbudet litet. Sneakern kommer endast säljas hos butiker som uppnått "TierZero"-nivå, med andra ord kommer endast Trés Bien och Sneakersnstuff få sälja modellen i Sverige. Eftersom modellen är ett så kallat "TierZero"-släpp kommer endast modellen säljas i 1050 exemplar världen över. 
 
Blir ni sugna på sneakern så vill jag önska er lycka till i jakten på att norpa ett par, förhoppningsvis ses vi i kön utanför Sneakersnstuff.
Kommentera inlägget här: